Het weer zit vandaag helaas niet zo mee, desalniettemin zit bij ons de zomer in de bol!

De Incentive van deze maand is nog steeds in volle gang en dat mag niet ongemerkt aan je voorbij gaan. Wordt jij de verkoper met de meeste sales? Dan ga jij met een vriend of vriendin vijf dagen naar het warme Barcelona! Schiet je er net naast? Wees dan niet getreurd: Er zijn ook nog reizen te winnen naar Brussel en Parijs! Ben je benieuwd naar wat er nog meer te winnen valt? Check dan onze blog van vorige week of check natuurlijk de trailer!

Leuke tripjes zijn bij Marketing Impuls niet alleen te winnen via de incentive. Zo mochten onze verkopers dankzij Nuon zich een dag uitleven in pretpark Walibi! Natuurlijk hebben zij zich daar goed vermaakt!

Vestigingen Arnhem, Nijmegen en Houten waren in Assen om klanten te werven namens Duo Racing. Ook zij hebben hun succes mogen vieren na een geslaagd dagje sales.

Last but not least mogen wij Robert de Vries en Micha van den Heuvel van harte feliciteren met het behalen van hun certificaat! Ga zo door!

Benieuwd wat wij binnenkort nog meer in petto hebben? Hou ons blog in de gaten om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes.