Vestigingen vanuit het hele land zijn weer bijeengekomen voor een uitgebreide leadersmeeting. Dit mocht plaatsvinden in het van der Valk-hotel in Breukelen, afgelopen zaterdag in Utrecht.

Bij aanvang werd iedereen van harte welkom geheten. Om direct goed van start te gaan werden de nieuwe plannen en gebeurtenissen besproken van de afgelopen tijd en de toekomst. Meneer Parez, vestigingsmanager van kantoor Houten, kon hier zijn woorden over kwijt.

De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen staat hoog in het vaandel bij Marketing Impuls. Meneer Phillip Minderhoud vertelde hoe hij was begonnen als commercieel adviseur tot de positie waar hij zich nu in bevindt, namelijk vestigingsmanager van kantoor Schiedam.

Maar hoe kan jij dit ook bereiken? “Enthousiasme is de sleutel tot succes. Zolang jij je werk met plezier doet kan iedereen dit bereiken”, aldus meneer Valodja, vestigingsmanager van kantoor Nijmegen.

En natuurlijk kwam het moment waar iedereen de afgelopen weken op heeft gewacht: De Incentive prijsuitreiking. Meneer Silva, vestigingsmanager van kantoor Tilburg, had de mooie taak op zich genomen om de winnaars bekend te maken: Het hoogtepunt van de dag!

In de vorige blogs was al te zien dat er hele mooie prijzen (zoals 4 dagen Barcelona) worden weggegeven aan onze collega’s. De foto’s van onze winnaars zijn hiernaast terug te vinden; hierbij willen wij ze nogmaals feliciteren en veel plezier toewensen!

De winnaars kregen een daverend applaus en de felicitaties vlogen hen om de oren. Om de dag goed af te sluiten en het succes te vieren kreeg iedereen de kans om nog even uitgebreid met elkaar te gaan eten.

Het mag gezegd worden: Het was een fantastische dag.