Werken bij Marketing Impuls als salesvertegenwoordiger (leader) | Annemieke

We spraken Annemieke over haar werk bij Marketing Impuls als sales vertegenwoordiger. Ze verteld over haar functie, haar ervaringen en haar doelstellingen.

 

Wat doe je bij Marketing Impuls?
Ik ben Leader. Dat betekend dat ik met andere leaders een team van sales vertegenwoordigers aanstuur. Ook ben ik verantwoordelijk voor de auto ritten en de mensen die met mij mee gaan. Ten slotte probeer ik ervoor te zorgen dat er ook tijd is voor gezelligheid en de sfeer goed is.

Waarom Marketing Impuls?
Ik vind het werk leuk en daarnaast krijg je hier veel doorgroeimogelijkheden. Ik zag de kans om de eerste vrouwelijke vestiging manager te worden. Die uitdaging ben ik aangegaan en werk daar graag elke dag aan. Hiervoor heb ik mijn eigen zaak gehad. Ik zie veel gelijkenissen maar dit is toch een andere soort ’sales’. Ik zie veel mooie uitdagingen en leermomenten om het sales vak nog beter onder de knie te krijgen en zo door te groeien.

Wat is het leukste aan jouw baan?
Bij mensen langsgaan vind ik zeker één van de leukste dingen van mijn baan. Een praatje kunnen maken met klanten onder het genot van een koffie om ze vervolgens goed geïnformeerd weer te verlaten. Natuurlijk kom je langs om ze een bepaalde dienst aan te bieden, maar de persoonlijke en sociale aspect van het werk spreekt me erg aan.
Daarnaast is het werk erg afwisselend. Je krijgt elke ochtend sales trainingen om vervolgens met je team op pad te gaan. In de avond kom je weer terug op kantoor en evalueren we de werkdag en de resultaten.
Je leert tevens heel veel van de trainingen waar je ook in je privé leven wat aan hebt. Voorbeelden hiervan zijn een positive instelling en mindset hebben.

“Ik zie veel mooie uitdagingen en leermomenten om het sales vak nog beter onder de knie te krijgen en zo door te groeien.”

Annemieke Boer

Hoe is het buiten werken?
Als een kantoorbaan niets voor jou is, is dit echt een uitkomst! Je kan lekker buiten lopen en tegelijk je werk doen. Het is veel gezonder dan de hele dag op een stoel voor een computer te zitten. Je blijft actief wat meehelpt aan een gezondere leefstijl. Soms zit het weer tegen, maar dat vind ik geen reden om mijn werk niet goed uit te voeren.

Wat voor soort leader ben je?
Ik ben het soort leader die een goede sfeer heel belangrijk vind. Verder wil ik het team blijven oppeppen probeer ik mijn agents discipline bij te brengen.

Hoe is het je gelukt om door te groeien?
Door het stellen van doelen en het hebben van doorzettingsvermogen. Daarnaast helpt het natuurlijk ook mee dat ik het werk leuk vind!

Hoe ziet jou toekomst er uit?
Ik wil graag de eerste vrouwelijke vestiging manager worden. Daarvoor ben ik bereid om hard te werken en vind ik het belangrijk om te weten wie ik ben als leader. Het is belangrijk om altijd dicht bij jezelf te blijven waar je ook naar toe werkt.

Ben jij ook geïnteresseerd in een functie als sales vertegenwoordiger? Bekijk dan snel hier de vacature!

Neem contact op

088 880 1000 | info@marketingimpuls.nl