Het verhaal van Tainilho

Tainilho (19 jaar) voetbalde bij Ajax, maar kreeg in augustus 2018 een scooterongeluk waardoor hij geblesseerd raakte. Hierdoor kreeg hij geen contract aangeboden en moest hij op zoek naar een nieuwe baan. In februari 2019 startte hij bij Marketing Impuls als sales vertegenwoordiger. Door zijn gemotiveerde instelling groeide hij binnen slechts 2 weken door tot leader en stuurt hij nu zelfstandig een team van sales vertegenwoordigers aan. Zijn verhaal lees je hieronder.

Hoe ben je bij Marketing Impuls terecht gekomen?
“Omdat ik uit de voetbalwereld kom, heb ik geen diploma. Via internet zocht ik daarom naar vacatures waarvoor ik geen diploma nodig had en al snel kwam ik terecht bij Marketing Impuls. De functie leek mij in eerste instantie te mooi om waar te zijn, maar ik vond het zeker het proberen waard en koos er daarom voor om te solliciteren. Ik had direct een klik met de vestigingsmanager Philip en kon gelijk starten met de trainingen.”


Hoe is het je gelukt om zo snel door te groeien tot leader?
“Ik geef mijzelf voor de volle 100%. Dagelijks kom ik eerder op kantoor om te bekijken wat ik die dag kan doen om mijn doelen te behalen. Als ik aan het einde van de dag nog niet tevreden ben, werk ik wat langer door. De eerste twee weken stegen mijn resultaten zo snel, dat de functie van leader mij werd aangeboden, een kans die ik niet kon laten liggen!”

Wat is het leukste aan jouw baan?
“Ik vind veel leuk aan Marketing Impuls. De sfeer is hier echt geweldig en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Veel andere bedrijven bieden educatie aan, maar vaak hangt er op kantoor geen goede sfeer en ligt het salaris laag. Of bedrijven bieden een goed salaris, maar geen educatie. Bij Marketing Impuls is alles zo goed geregeld dat je het hier allemaal krijgt. Je leert elke dag, bent eigen baas over je salaris en de sfeer is heel goed.”

Op welke manier draagt Marketing Impuls bij aan jouw ontwikkeling?
“Bij Marketing Impuls krijg je de vrijheid om zelfstandig veel taken op te pakken. Hierdoor ontwikkel je je snel. Iedereen krijgt een eerlijke kans en de trainingen helpen je om hogerop te komen. We beginnen de dag met een kick-off, waar we ons gezamenlijk voorbereiden. We geven elkaar advies en beginnen vervolgens gemotiveerd aan onze werkdag.”

 

“Ik zie mijn werk als mijn topsport. De voetbalmentaliteit van doorzetten die in mij zit, neem ik dagelijks mee in mijn werkzaamheden. Zo blijf ik gemotiveerd en haal ik eruit wat erin zit.”

Tainilho da Veiga

Wat heb je tot nu toe geleerd in jouw functie?
“Ik heb vooral geleerd hoe ik met klanten om moet gaan. Daarnaast heeft dit werk mij een stuk volwassener gemaakt en mijn kijk op werken veranderd. Het is niet zomaar meer ‘een bijbaan’, maar een carrière waar je zelf hard aan moet werken, met vallen en opstaan. Maar als je doorzet, word je hier zeker voor beloond.”

Hoe omschrijf je jezelf als leader?
“Ik ben enthousiast, lach altijd en ben altijd vrolijk. Dit enthousiasme probeer ik over te dragen aan mijn team.”

Wat wil je nog bereiken bij Marketing Impuls?
“Op dit moment zit ik goed op mijn plek en wil ik mijn huidige functie zo goed mogelijk uitvoeren. Ik ondersteun de vestigingsmanager waar mogelijk en leer veel van hem. Ik zie dit werk ook als een gemiddelde opleiding, die duurt meestal 4 jaar. Daarom geef ik mijzelf de tijd om hier veel te leren en zou ik misschien over een paar jaar vestigingsmanager willen worden. Ik zou dan het liefst een eigen kantoor in Amsterdam willen.”

 

Ben jij ook geïnteresseerd in een functie als sales vertegenwoordiger? Bekijk dan snel hier de vacature!