De ideale studentenbaan

Jezelf ontwikkelen en tegelijk geld verdienen

Vind jij het belangrijk om je met je bijbaan te kunnen ontwikkelen? Marketing Impuls biedt je de kans omdat te bewerkstelligen . Je krijgt alle mogelijkheden om je op commercieel maar ook persoonlijk vlak te ontplooien. Vanaf het begin wordt je begeleid om als salespromotor aan de slag te kunnen. Tijdens je eerste werkdagen krijg je van ons bijvoorbeeld al drie relevante sales- en mentaliteit trainingen die je daarna toe gaat passen in de praktijk. Kortom, lekker bouwen aan je skill set!

Dus, ben jij 17 jaar of ouder en wil jij je een interessante bijbaan? En ook nog eens een heleboel leren terwijl je dat doet?

"Pleasure in the job puts perfection in the work."

- Aristoteles

Werken & leren

Opleidingstraject

Vanaf dag één dat je bij ons aan de slag gaat zullen we je opleiden om een kennis en skillset uit te breiden. Met dagelijkse trainingen helpen we je om je sales technieken en persoonlijke prestatie te verbeteren.

Tijdens de eerste twee weken krijg je een begeleider die je helpt om de fijne kneepjes van het vak te leren en om je in te werken. Daarnaast hebben we regelmatig cursussen en coaching dagen zodat je je kan blijven ontwikkelen. 

Geld verdienen & leren

Solliciteer

Het verhaal van Abdul

Abdul kwam binnen bij Marketing Impuls als Part-Time sales vertegenwoordiger en schopte het in een korte tijd tot leader en zelfs vestigingsmanager. Bekijk Abdul’s verhaal en lees over zijn ambitie’s en persoonlijke groei.

Neem contact op