De maand juni is begonnen en vanaf vandaag gaat de nieuwe incentive van start. Dit keer pakt Marketing Impuls groots uit! We geven maar liefst 7 geweldige prijzen weg aan de 7 beste verkopers per project (Cleanprofs, Eneco en Nuon). Op basis van de meeste netto sales in de maand juni 2017 maken de verkoopadviseurs kans om deze incentive te winnen.

We hebben de prijzen op een rijtje gezet:

7. Een heerlijk etentje (t.w.v. €100,-)
Wie ga jij verrassen met dit etentje?

6. Een dag vol avontuur in de Efteling
Wil jij je ook weer jeugdig voelen. Marketing impuls geeft de nummer 6 een dag Efteling cadeau. De Efteling is al meer dan 60 jaar een adembenemende wereld vol met wondermooie sprookjes, spannende attracties en prachtig natuurschoon waar je nooit raakt uitgekeken.

5. Duo racing experience
Ooit zelf al achter het stuur willen plaats nemen van een formule 1 wagen. Dit wordt vanaf nu werkelijkheid, je mag het zelf achter het stuur wagen.

4. Even ontspannen in Centerparcs
Na een dag vol inspanning weer tijd voor ontspanning? ’s Avonds is de overdekte Market Dome het gezellige middelpunt. Hier kan je sfeervol dineren en genieten van livemuziek en entertainment. Heerlijk vertoeven in Centerparcs.

3. 3 dagen Brussel
Liever even de grens over? Onze nummer 3 wint een reis naar Brussel! België staat natuurlijk bekend als producent van enkele van de beste chocolades, bier en zuivelproducten in Europa. Brussel geniet meer en meer de status van culinaire bestemming. Eet net als de Brusselaars op de Grote Zavel, een levendig driehoekvormig plein omringd door restaurantjes, chocolatiers en antiekwinkeltjes.

2. 3 dagen Parijs
Onze nummer 2 kan zijn of haar geliefde meenemen naar de stad van de liefde, Parijs! De Eiffeltoren, de Seine, Champs-Elysées en het Louvre. De parels van de Franse hoofdstad zijn schitterend. Bekijk ze allemaal!

1. 4 dagen Barcelona.
De hoofdprijs, 4 dagen in het mooie Barcelona. We hoeven je vast niet meer uit te leggen wat er allemaal te doen is. Indrukwekkende architectuur van Gaudí, het beroemde stadion van FC Barcelona en prachtige stadsparken. Maar vergeet vooral niet de gastvrijheid van de mensen, het aangename weer en dus de algehele sfeer in je op te nemen. Neem plaats in een tapasbarretje, laat jezelf een sangria inschenken en geniet.