Over Marketing Impuls

De marktleider in direct sales

Marketing Impuls is de marktleider in direct sales in Nederland. Onze klanten zijn de grootste merken van Nederland. Wij bieden namens hen de beste aanbiedingen, zowel voor in en om het huis, als voor bedrijven en organisaties (B2B). Het geheim van het succes van Marketing Impuls, met een jaarlijks groeiend aantal kantoren door heel Nederland, wordt gevormd door de medewerkers.

Investeer in je zelf

Werken bij Marketing Impuls

Zit je vol werklust en ambitie? Dan is Marketing Impuls de ideale werkplek om jouw talenten te ontplooien. Daarnaast bieden wij onze mensen veel mogelijkheden om zich door te ontwikkelen.
Sales

Sales doen is echter niet alleen maar klanten binnenhalen en bonussen verdienen. Sales is ook gesprekstechnieken leren en toepassen, vertrouwen winnen van klanten en goed kunnen luisteren.
Interne educatie

Marketing Impuls heeft een leek trainingsprogramma, bestaande uit maatwerktrainingen en trainingen op maat i.c.m. coachgesprekken. Wij leren jou belangrijke vaardigheden, zoals presenteren, omgaan met bezwaren, teleurstellingen en spanning.
Klantgericht

Als organisatie vinden wij kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Wij richten ons dan ook op het bouwen van langdurige relaties met klanten. Als het gezicht van één van onze partners is het belangrijk dat jij als adviseur hier verantwoording voor draagt.
Netwerken

Werken bij Marketing Impuls geeft jou de mogelijkheid om een groot netwerk op te bouwen, door middel van veel klantcontact. Daarnaast ben je onderdeel van een organisatie bestaande uit 500 (young) professionals, met ambities voor een betere toekomst.

Ons Recruitment

Maak kennis met het recruitment team

Binnen Marketing Impuls is het recruitmentteam centraal ingericht in Schiedam. De recruiters pakken alle nieuwe sollicitaties op en zorgen ervoor dat de sollicitatieprocedure in goede banen wordt geleid. Daarnaast staan ze in contact met de vestigingsmanagers die de potentiële kandidaten ontvangen.

Sales is topsport

Trotse shirtsponsor van Willem II

 

Marketing Impuls zal dit seizoen, net zoals shirtsponsor Brussels Airport en hoofdsponsor DESTIL, te zien zijn op de wedstrijdshirts van Willem II. Het logo van Marketing Impuls zal prijken op de rug van het uitshirt.

Neem contact op

088 880 1000 | info@marketingimpuls.nl