Over Marketing Impuls

De marktleider in direct sales

Marketing Impuls is de marktleider in direct sales in Nederland. Onze klanten zijn de grootste merken van Nederland en we bieden namens hen de beste aanbiedingen voor in en om het huis en voor bedrijven en organisaties (b2b). Het geheim van het succes van Marketing Impuls, met een jaarlijks groeiend aantal kantoren door heel Nederland, wordt gevormd door de medewerkers.

Investeer in je zelf

Werken bij Marketing Impuls

Onze organisatie is gebouwd op talentvolle mensen en ambitie. Marketing Impuls is de ideale plek om je talenten te ontplooien zolang je werklust en ambitie hebt. Daarnaast bieden wij onze mensen veel mogelijkheden om zich door te ontwikkelen. 

Ons Recruitment

Maak kennis met het recruitment team

Binnen Marketing Impuls is het recruitment team centraal ingericht in Schiedam. Onze recruiters pakken alle nieuwe sollicitaties op en zorgen ervoor dat de sollicitatieprocedure in goede banen geleid wordt. Daarnaast staan ze in contact met de vestigingsmanagers welke potentiële kandidaten ontvangen.

Sales is topsport

Trotse shirtsponsor van Willem II

Marketing Impuls zal dit seizoen, net zoals shirtsponsor Brussels Airport en hoofdsponsor DESTIL, te zien zijn op de wedstrijdshirts van Willem II. Het logo van Marketing Impuls zal prijken op de rug van het uit shirt.

Neem contact op

010 712 98 01 | info@marketingimpuls.nl