Marketing Impuls loopt vanaf vandaag namens Nuon Zakelijk. Daarom was vandaag een selectie aan ervaren verkopers tezamen gekomen op het hoofdkantoor in Schiedam; de sfeer zat er al direct goed in!

Er werd gelachen en met elkaar gekletst, nog voordat de inleidende toespraak begon. “Op een fantastische vruchtbare samenwerking, succes met de Nuon Pilot”, luidt de tekst op de speciaal voor vandaag gemaakte (en zeer grote) taart. Met deze positieve woorden in gedachte mocht de gevulde kantine genieten van een stuk gebak.

Klokslag elf uur; B2C en B2B mocht zich begeven naar hun lokaal. Spreker Eelko van Beek nam het woord bij de KZM starterstraining en introduceerde zichzelf en de gasten met een goede dosis humor. Het was na dit moment dat de training dan ook echt van start ging.

Zo behandelde hij de wijze waarop de commercieel adviseurs zichzelf moesten tonen naar de klant, hoe ze tevens hun methodes konden verscherpen, maar vooral hoe zij de opgedane kennis, zelfvertrouwen en professionaliteit kunnen toepassen voor Nuon. Er werd aandachtig geluisterd en goed meegedaan tot het einde. En hoe sluit je een training beter af dan met een toetsing?

Op die manier mochten de kandidaten zich bewijzen als geschikte commercieel adviseurs voor de zakelijke markt; de toppers die met een voldoende slagen mochten hun certificaat direct in handen nemen en het veld namens Nuon Zakelijk betreden.

Naast de mensen die het vandaag gehaald hebben zijn er nog steeds plekken voor deze uitdagende functie! Ben jij degene die zichzelf hard kan maken als commercieel adviseur? Lees dan hier meer informatie over deze functie of meld je direct aan!