De warmste tijden van het jaar zijn weer aangebroken; we kunnen gaan genieten van het lekkere weer en uitkijken naar een welverdiende vakantie.

Voor de mensen die meedoen aan onze incentive win-actie van de afgelopen maand ligt een tweede vakantie zelfs al binnen handbereik! Wie zijn of haar koffers voor de tweede keer mag inpakken blijft voor de komende tijd nog onbekend. Het blijft even spannend, maar binnen een korte tijd gaan we de winnaars bekend maken!

Ten tweede mogen we vestiging Eindhoven welkom heten, daar gingen afgelopen week de deuren van open. Wij wensen onze mensen in Eindhoven een succesvolle start!

Bij Marketing Impuls bestaat er overigens geen dag zonder gezelligheid. Zo besloten de vestigingen Tilburg, Houten en Nijmegen afgelopen vrijdag spontaan samen te gaan borrelen. Dit is natuurlijk gedaan in stijl; iedereen mocht daar genieten van heerlijke pizza’s!

Ten slotte mogen we naast alle gezelligheid Sarah Hussaini feliciteren met het behalen van haar certificaat! Twee heren die al wat langer in dienst zijn – Said Rezaie en Ricardo Venema – gaan deze maand voor hun management. Alle kantoren wensen hen hier veel succes bij.

Ben jij benieuwd naar de winnaars van de Incentive, de start van vestiging Eindhoven en de ontwikkelingen van onze collega’s? Houd ons blog in de gaten!