Hoe wij onze adviseurs scherp en op de hoogte houden? Met een paar interessante en educatieve presentaties natuurlijk! Wij kwamen daarom met verschillende vestigingen bijeen in het van der Valk hotel Houten voor een interessante evaluatie en een uitgebreid buffet.

Presentatie Nuon
Langzaam aan druppelde ’s ochtends het projectteam van Nuon de presentatiezaal binnen. Al direct zat de sfeer er goed in! De meeting werd krachtig gestart door de heer Parez en de heer Hakopdjanian, de vestigingsmanagers van de vestigingen Houten en Nijmegen. Vol trots behandelden zij de laatste ontwikkelingen en de afgelopen en aankomende incentive. Namens Nuon inspireerde gastspreker Reza de zaal tussendoor met een boeiende en pakkende presentatie. Zij lieten zien dat sales niet alleen erg leerzaam kan zijn, maar ook zeer vermakelijk!

Cleanprofs vervolgt
Na het middaguur pakte een nieuwe zaal vol mensen de sfeer weer op en begonnen zij aan de presentatie voor Cleanprofs. Deze werd geleid door vestigingsmanagers de heer Van Sintmaartensdijk en de heer Honarwer; zij stonden stil bij de grote ontwikkelingen en successen die het containerreinigingsbedrijf sinds maart hebben meegemaakt. Prijzen werden ook nog uitgedeeld: Kantoor Rijswijk en Kevin Stevens ontvingen een prijs voor het behalen van de meeste sales. Zij gaan binnenkort meerijden in een Formule 1 Duoracer! Proficitat!

Voor een goede afsluiting mochten beide projectteams nog samen genieten van een heerlijk lopend buffet. Wie houdt er ten slotte niet van lekker eten?

Wil jij verder ook weten wat onze nieuwe incentive inhoudt? Blijf op de hoogte!