Het verhaal van Abdul

“Eind 2016  kwam ik in contact met mensen die al bij Marketing Impuls werkten. Ik ging al heel lekker bij mijn vorige werkgever, maar de sfeer van Marketing Impuls sprak me direct heel erg aan. Ik voelde tijdens het gesprek dat er heel respectvol met collega’s wordt omgegaan en dat er veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik studeerde toen nog, dus ben ik parttime begonnen. Maar ik kon mezelf zo snel ontwikkelen dat ik uiteindelijk besloot een tussenjaar te nemen van mijn studie. Ik haalde al snel mijn leadership en nu ben ik zelf verantwoordelijk over vijf kandidaten die ik train en begeleid.

Natuurlijk moest ik zelf de ambitie tonen, maar de coaching vanuit Marketing Impuls stelde mij in staat om snel stapjes te maken en te groeien. Dat bedoel ik ook met het wederzijds respect: ongeacht wat je achtergrond of ervaring is, als je laat zien dat je wilt en je er volledig voor gaat, krijg je alle support die nodig is om je doelen te bereiken.

Positieve werksfeer
We zitten natuurlijk in Utrecht, erg centraal. Het station van Houten is om de hoek en daarnaast stopt de bus hier voor het kantoor. Maar die plaats zegt niets, het gaat om wie wij zijn en wat we doen. Al zou je haast honderd kilometer moeten rijden naar je werk, als je er plezier en een uitdaging vindt, maakt dat niet uit. Het gaat erom dat je je plek vindt.

Vooral de sfeer is dus een factor van betekenis. Ik hoor erg vaak van nieuwe kandidaten die in dienst komen dat de sfeer hen aantrekt en niet eens zo zeer het vak. Veel mensen hebben zelfs geen enkele ervaring met marketing of verkoop. Vergis je niet, het best een zwaar traject van trainingen, begeleiding en doorgroeien. Het gaat niet vanzelf, dan is het van belang dat de sfeer goed is. De groep voelt onderling echt als een familie.

We helpen elkaar in goede en slechte tijden en zo hoort het ook! Het is hier soms bijna een clubhuis; we hebben een bar, een pool- en voetbaltafel. Na een lange werkdag zitten we regelmatig lekker te kaarten en te kletsen. Even wat anders doen dan werk en sales!

Wat is je volgende stap?
Ik probeer de vijf collega’s in mijn team dezelfde aandacht en coaching te geven als ik heb gehad; dezelfde kansen om succesvol te zijn. Dat is nu oprecht voor mij het belangrijkste en daar gaat al mijn aandacht naar uit. Die volgende stap, een teamleadership of zelfs doorgroeien naar management, dient zich vanzelf aan. Maar stap voor stap, de geleidelijke weg, zo snel al je kunt of wilt; Marketing Impuls biedt daarin alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.”

Neem contact op

Mirjam Hasnaoui
088 880 1050 | recruitment@marketingimpuls.nl