Waar jouw sales carrière begint

Maak carrière in de sales

Bij een baan in de sales denk je misschien aan een leuke inkomen hebben en targets behalen. Maar je kunt ook zeggen: carrière maken. Groeien bij de grootste sales onderneming in Nederland. Helemaal losgaan op je loopbaan. Hou je van avontuur? Kan jouw comfortzone niet vaak genoeg gechallenged worden? Dan maken we graag kennis met je.

Jouw avontuur, uitdaging en toekomst

Uitdaging, dat is in één woord wat je kunt verwachten als je bij Marketing impuls aan de slag gaat. We dagen je uit om te groeien. Alles uit je talent te halen. Elke dag te leren van je team. We vragen je om uit je comfortzone te komen. Willen dat je (af en toe) een fout maakt. Geven je misschien meer verantwoordelijkheid dan je op dat moment prettig vindt. Ons idee is dat je daar beter van wordt, maar de organisatie als geheel ook.  Dus ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.

"Great things never came from comfort zones"

-Anonymous

Interesse in een carrière in de sales?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Werken & leren

Opleidingstraject

Vanaf dag één dat je bij ons aan de slag gaat zullen we je opleiden om een kennis en skillset uit te breiden. Met dagelijkse trainingen helpen we je om je sales technieken en persoonlijke presentatie te verbeteren.

Tijdens de eerste twee weken krijg je een begeleider die je helpt om de fijne kneepjes van het vak te leren en om je in te werken. Daarnaast hebben we regelmatig cursussen en coaching dagen zodat je je kan blijven ontwikkelen. 

Het verhaal van Philip

Philip kwam in december 2015 bij Marketing Impuls en heeft zich in 3 jaar opgewerkt tot vestigingsmanager. Lees meer over zijn loopbaan, zijn passie voor sales en wat hem motiveert.

Neem contact op

Yasmina Zagoghi
010 712 98 01 | info@marketingimpuls.nl