Maak carierre bij Marketing Impuls

Maak carrière in de sales

Bij een baan in de sales denk je misschien aan een leuke inkomen hebben en targets behalen. Maar je kunt ook zeggen: carrière maken. Groeien bij de grootste sales onderneming in Nederland.  Hou je van avontuur? Kan jouw comfortzone niet vaak genoeg gechallenged worden? Dan maken we graag kennis met je.

Bij Marketing Impuls kan je net zo hard groeien als jouw inzet en competenties dat toelaten. Wij zullen je hierin niet alleen ondersteunen maar investeren daarnaast graag in jouw ontwikkeling. 

Coaching & trainingen

Vanaf dag één dat je bij ons aan de slag gaat zullen we je helpen om je kennis en skillset uit te breiden. Met dagelijkse trainingen helpen we je om je sales technieken en persoonlijke presentatie te verbeteren.

Tijdens de eerste twee weken krijg je een begeleider die je helpt om de fijne kneepjes van het vak te leren en om je in te werken. Daarnaast hebben we regelmatig cursussen en coaching dagen zodat je je kan blijven doorontwikkelen. 

The Sky Is The Limit

Ontdek onze carrière mogelijkheden

Binnen Marketing Impuls hebben we  een uitgebalanceerd carrière pad voor al onze medewerkers ontwikkeld. Je begint als sales vertegenwoordiger en kan doorgroeien tot vestigingsmanager.

Sales Vertegenwoordiger
Leader
Team Leader
Manager
Vestigingsmanager

Work hard - Play Hard

Incentives

Team uitjes, BBQ’s, dagje racen op Zandvoort en voetbalwedstrijden bezoeken. De incentives van Marketing Impuls zijn onvergetelijk!

Het verhaal van Philip

Philip kwam in december 2015 bij Marketing Impuls en heeft zich in 3 jaar opgewerkt tot vestigingsmanager. Lees meer over zijn loopbaan, zijn passie voor sales en wat hem motiveert.

Start je sales carrière vandaag nog.